Telefon: 86 64 22 11

Mail: salg@geovent.dk

Med en reguleret fugtighed i et ostelager sikres kvaliteten.
Ved konfektureproduktion kan flere processer forkortes, ved f.eks coating og man sikrer en høj produktkvalitet.

​Ost:

Kontrolleret fugtighed er meget vigtig når osten modnes. For at opnå bedste kvalitet må både relativ fugtighed og temperatur holdes indenfor nøjagtige niveauer.

​Fisk:

Hvis man tørrer ydersiden af fisken inden rygning, taber den ikke så meget væske og dermed ikke så meget vægt.

​Konfekture:

Kontrolleret fugtighed er nødvendig når man producerer konfekture der skal dækkes af f.eks en mintskal. Høj fugtighed forårsager klæbrige karameller og skallen omkring karamellen bliver blød.

​Anvendelse af tør luft under køleprocessen af chokolade og andet slik, muliggør en kortere afkølningsperiode. Desuden undgår man kondens på konfekturen. På chokolade kan fugt forårsage hvide pletter.

​Pakkeprocessen kan laves mindre besværlig med tørluft, da konfekturen ikke klæber til papiret eller i maskinen hvor indpakningen foregår.

Brød og kager:

I visse tilfælde kan holdbarheden forlænges på brød der pakkes i et affugtet område. Med affugtningsrotor af typen SSCR-H, der er en en antibakteriel sorptionsrotor som ikke bare eliminerer bakterier men også stopper al tilblivelse af bakterier. Denne hygiejniske rotor er et udmærket valg til mad-, lægemiddel og konfektureindustrien.

​Sukker:

Sukkergranulater opløses hvis de udsættes for fugt. For at undgå fugtskader ved f.eks transport og opbevaring i silo, anbefales en luftfugtighed på under 30% RF.​

​Firmainformation

DST Danmark v/ Geovent A/S

CVR: 54222610

Adresseinformation

Hovedgaden 86

8831 Løgstrup

Kontaktinformation

Telefon: 86 64 22 11

E-mail: salg@geovent.dk