Telefon: 86 64 22 11

Mail: salg@geovent.dk

​I slagteribranchen kræves en streng hygiejne, for at man kan garantere for kvaliteten på produkterne. Ved hjælp af affugtning beskytter man lokalerne mod kondens og fugtproblemer.

Eftersom man håndterer kødprodukter i kolde lokaler opstår der ofte kondens i lofter og på kolde overflader. Efter produktionstid´s ophør spuler og rengør man ofte lokalerne med højtryk.


I uaffugtede lokaler tager det lang tid inden gulvet og produktionsapparatet tørrer efter rengøring, dette kan forårsage forsinkelser i produktionen og gulvene bliver glatte. Eventuel tagdryp eller dryp fra fordampere kan medføre lavere hygiejneniveau. Hvis indeklimaet er fugtigt bliver kartoner bløde. Fugtigt indeklima kan også medføre usunde omgivelser for personalet.

Tørluft genererer flere fordele til slagterilokaler.

  • Lokalerne tørrer hurtigere efter endt rengøring hvilket forkorter stilstandstider.
  • Loftet bliver kondensfrit. Risikoen for kontamination mindskes kraftigt hvis den relative fugtighed er under 65 - 70%.
  • Ingen glatte gulve eller usundt indeklima for dem der arbejder i lokalerne.
  • Når kondensproblemerne forsvinder mindskes også behovet for rengøring i f.eks kølerum.

​Firmainformation

DST Danmark v/ Geovent A/S

CVR: 54222610

Adresseinformation

Hovedgaden 86

8831 Løgstrup

Kontaktinformation

Telefon: 86 64 22 11

E-mail: salg@geovent.dk